Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rulouri exterioare, Storuri
Brand
Aluminiu aplicat , suprapus
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sisteme de umbrire exceptionale realizate din Aluminiu vopsit electrostatic, diferite nuante, cu spuma poliuretanica inauntrul lamelelor ce au multiple intrebuintari: impotriva razelor solare, a privirilor curiosilor dar au si calitati antiefractie.

Rulourile din aluminiu aplicate pe exterior pe tamplarie, sau montate in casetele deja existente in zidarie, ori suprapuse tamplariei (montaj odata cu tamplaria la case noi), acesta este segmentul pe care societatea noastra este specializata sa vi-l ofere la standarde ridicate de calitate.

Instalarea unor rulouri exterioare din aluminiu poate sa reprezinte solutia ideala atat pentru o locuinta privata cat si pentru o cladire de tip administrativ.

De ce? Deoarece creste nivelul securitatii din momentul in care acestea sunt amplasate si asta pentru ca manevrarea lor se va face doar din interior, astfel ca riscul unei eventuale spargeri a locuintei sau a unui birou scade semnificativ.

Pe langa factorul de securitate, se realizeaza si o izolare fonica mai mare ceea ce confera caminului dumneavoastra sau biroului mai multa liniste, tinand la departare zgomotele venite din exterior.

Datorita tipului de material utilizat si a felului in care sunt executate, rulourile ofera o stabilitate in timp deosebita, iar comportarea acestora in timp nu va fi influentata de factori precum schimbarile de temperatura, umiditatea sau alte vicii ale naturii.

In ceea ce priveste procesul de vopsire al acestor rulouri exterioare din aluminiu se realizeaza in camp electrostatic ceea ce duce la o rezistenta mai ridicata in timp la decolorare, astfel ca elementele isi vor pastra culoarea lor originala pentru mai mult timp. Acest strat de vopsea aplicat este rezistent atat la zgarieturi, cat si la impact sau umiditate.
Din Gura in Gura